Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner ny rute til Nuuk i Grønland

October 23, 2024 13:53

SAS løfter nu sløret for en længe ventet ny rute. Fra den 27. juni 2025 tilbyder SAS direkte fly fra København til Nuuk i Grønland og forbedrer dermed forbindelsen til den unikke arktiske destination.

Den nye rute kommer i forlængelse af åbningen af Nuuks internationale lufthavn i år og markerer SAS’ tilbagevenden til Grønland efter næsten to årtier. Åbningen af den arktiske rute styrker mulighederne for rejser til og fra Grønland samt flere af SAS’ destinationer verden over.

I kraft af den allerede eksisterende kommercielle aftale med Air Greenland forbedres Grønlands adgang til SAS’ globale netværk. Det understreger samtidig SAS’ ønske om at styrke rejsemulighederne i det arktiske område.

”Vi er begejstrede over at forbedre forbindelsen mellem Grønland, Skandinavien og destinationer verden over gennem vores samarbejde med SkyTeam-alliancen,” fortæller Anko van der Werff, President og CEO i SAS. ”Den nye rute imødekommer en stigende efterspørgsel på eventyrfyldte rejseoplevelser, og styrker samtidig Københavns position som centralt knudepunkt for forbindelser til Skandinavien verden over”.

Den nye rute, der opererer i sommersæsonen, kommer til at fremhæve Nuuk som en af verdens mest uberørte og unikke destinationer. SAS er dermed med til at positionere Grønland, der af National Geographic for nyligt blev kåret som et af de 25 bedste steder at rejse i 2025, som en spændende, global destination.

Den nye rute afventer endelig godkendelse af regeringen.

Departure Flight Mon Wed Fri
CPH SK 1294 09:00 09:00 12:15
GOH SK 1293 11:05 11:05 14:20

Downloads

Images

Nuuk Greenland.jpgdenmark-nuuk-greenland-goh-skyline-dusk-sas (1).jpg

Latest news