Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS har kommet til enighet med norske kabinansatte

August 27, 2024 08:13

SAS og de norske kabinforbundene har tirsdag morgen kommet til enighet om en ny avtale. Alle flyvninger som opereres av SAS Scandinavia vil gjenopptas i henhold til deres ordinære trafikkprogram så snart som mulig.

Etter en fire dager lang streikeaksjon har SAS og de norske kabinforeningene, NKF og SNK, kommet til enighet om nye tariffavtaler.

Under streiken ble et begrenset antall flyvninger berørt, hovedsakelig i Norge. SAS forventer at trafikkprogrammet vil være tilbake til normal drift innen onsdag.

Jeg er veldig glad for å kunne fortelle at vi nå har kommet til enighet med fagforeningene. Endelig kan vi gjenoppta normal drift og fly våre kunder til deres ønskede destinasjoner og fortsette vårt viktige arbeid fremover, sier Kjetil Håbjørg, Norgessjef og Chief Service Officer i SAS.

Jeg beklager meget overfor våre kunder som har blitt rammet av denne streiken, fortsetter Håbjørg.

Dagens avtale betyr at vi nå kan rette all vår oppmerksomhet mot å fullføre restruktureringen av SAS. Nå skal vi for fullt sette kursen mot å bygge og utvikle et lønnsomt flyselskap, som kan tilby en førsteklasses reiseopplevelse og nettverk for våre kunder, sier Håbjørg.

SAS-flyvningene går nå etter normal rute, og driften vil bli gjenopprettet i løpet av tirsdag. Passasjerer bes om å sjekke siste informasjon på sas.no.

Downloads

Latest news